top of page

HET ‘WAAROM’ VAN EEN GESPECIALISEERDE GELAATSVERZORGING

Bijgewerkt op: 8 mrt. 2020

De huid is ons grootste orgaan en vormt de bescherming tussen jouw lichaam en de rest van de wereld. Alleen al daarom is het belangrijk om de huid ook de verzorging te geven waar ze recht op heeft. Onze huid fungeert als filter en reguleert je lichaamstemperatuur. Het vernieuwt constant, met oude cellen die afsterven en jonge cellen die aangroeien. Het wordt door alle aspecten in je leven aangetast, van wat je eet tot waar je leeft. Een gezonde huid zal de tand des tijds beter doorstaan, geneest sneller en beschermt beter tegen ziektes.

Want een ongezonde huid ziet er vaal en dof uit en krijgt makkelijker rimpels. Een onverzorgde huid zal ook sneller bleker zijn en verliest zijn elasticiteit, waardoor het er dun en uitgezakt gaat uitzien.


De magie van de schoonheidsspecialiste

Af en toe een goede en gespecialiseerde gelaatsverzorging in jouw schoonheidsinstituut is cruciaal als je er goed wil blijven uitzien. Tussen jouw dagelijkse verzorgingsroutine door, zorgen deze verzorgingen ervoor dat jouw huid een diepgaande voeding en herstel krijgt.

De schoonheidsspecialiste ziet jouw huid in haar pure toestand, zonder make-up. Ze behandelt deze voor minstens een half uur en krijgt zo een duidelijk beeld van de huidtoestand. Je krijgt een aangepaste behandeling en advies en komt te weten wat de huid nodig heeft om in topvorm te zijn. Bovendien kunnen tijdens een gelaatsverzorging verdachte vlekjes ontdekt worden op plaatsen die u zelf niet zou zien, bijvoorbeeld in uw hals, rond uw oren of in uw haarlijn.


Naarmate je ouder wordt, vertraagt ook de bloedcirculatie. Dit resulteert in een doffere huid en fijne lijntjes. Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepelere huid en een gezonde glow.


En zeg nu zelf, waar kan je beter terecht dan bij je favoriete schoonheidsspecialiste voor deze heerlijke massage? Want niet alleen jouw huid heeft baat bij een massage waarvan je even niet aan stress of werk hoeft te denken. Centraal staat dat je even kunt ontsnappen aan het dagelijkse leven, weg van alle drukte! Enkel ontspannen! Ook jij hebt het verdiend om eens heerlijk verwend te worden!


142 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page