top of page

Huisreglement

 

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOONHEIDSSALON JULIE

Wanneer u een afspraak maakt, gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

AFSPRAKEN en ANNULATIE

Afspraken kunnen gemaakt worden via de website (www.schoonheidssalonjulie.be), telefoon (0477/26 98 14) of via mail (info@schoonheidssalonjulie.be)

Gelieve tijdig op jouw gemaakte afspraak aanwezig te zijn. Op die manier komt de planning niet in gedrang en kan ik de tijd nemen die de behandeling vraagt. 

Merk je dat je te laat zal zijn? Verwittig dan meteen. Op die manier kan er ingeschat worden of de behandeling nog kan doorgaan, of de behandeling moet worden aangepast, of de behandeling geannuleerd moet worden. In elk van de gevallen zal de kost van de behandeling aangerekend worden.

Kan je toch niet aanwezig zijn op de door jouw gemaakte afspraak door ziekte, andere prioriteit,... ? Verwittig dan ten laatste 24u op voorhand zodat ik de vrij gekomen plaats nog aan een andere klant kan aanbieden. Verwittig je te laat, dan wordt de helft van de behandeling aangerekend. 

BETALING

Je kan in het salon zowel cash als met de online bankapp of payconiq betalen.

Heb je geen van beiden ter beschikking, dan is overschrijving toegelaten. Het bedrag moet ten laatste 5 werkdagen later op de rekening staan. Zo niet, wordt er een extra kost aangerekend. 

 

CADEAUBONNEN

 

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum dat op de bon wordt genoteerd. Maak je een afspraak, vermeld er dan bij dat je een cadeaubon hebt. Geef deze bon af vooraleer de behandeling start. Heb je de cadeaubon niet bij op de dag van de behandeling, dan wordt de volledige kostprijs aangerekend. 

 

 

bottom of page