Workshops

Op zoek naar een leuke vrijgezellenverrassing of een ideaal verjaardagscadeau? Kom samen een middag of avond genieten van een gezellige workshop.

Gelaat

De workshop gelaatsverzorging laat je kennismaken met de producten van Body & Bess die je dient te gebruiken voor een dagelijkse reiniging en verzorging van het gelaat.

Make-up

Maak je jezelf graag op, maar weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen of welke make-up het beste bij je huidtype past? Dan is de workshop make-up echt iets voor jou! Tijdens deze workshop word je op de hoogte gebracht over hoe je een perfecte dag-make-up aanbrengt en in welke volgorde je deze dient aan te brengen.

Combi

Tijdens deze workshop worden de bovenstaande gecombineerd en leer je op een correcte en verzorgende manier je gelaat te reinigen en op te maken.

 

Al deze workshops kunnen gevolgd worden in groepjes van vier tot acht personen. Dit kan zowel in het salon zelf als bij u thuis. Dag en uur zijn bespreekbaar. Voor meer informatie en prijzen, neem gerust contact op met Schoonheidssalon Julie.