Medische Voetverzorging

Waarom pedicure?

Onze voeten worden dagelijks belast en we hebben ze nog ons hele leven nodig. We werken, staan lang recht, wandelen, sporten, onze schoenen knellen, … Daarom is het belangrijk om regelmatig op controle te gaan met je voeten. Om de zes weken bij de pedicure langsgaan is dan ook geen overbodige luxe. Eelt, eeltpitten, kloven, schimmelnagels, kalknagels, ingegroeide nagels, involutienagels, zweetvoeten, … Het zijn allemaal veel voorkomende problemen die behandeld kunnen worden. De bestaande problemen worden verholpen en er wordt preventief gewerkt opdat er zich geen andere kwaaltjes zouden voordoen. Wist je dat van al onze botten ¼ in onze voeten zit? We dragen er dus maar beter zorg voor!

Speciale technieken

Als gespecialiseerde voetverzorgster ben ik ook op de hoogte van allerlei podologische technieken. Ik maak voor u ortheses, doe nagelheropbouw, plaats beugels bij ingegroeide nagels, … Door deze technieken toe te passen, geef ik de patiënt extra comfort en probeer ik het probleem te verhelpen.

Terugbetaling mutualiteit

Wanneer je ouder bent dan 65 of wanneer je recht hebt op terugbetaalde voetverzorging (bv. diabetes), breng ik je formulier in orde.